Word onze partner

Uw firma kan ook winst maken door de moderne HBE-technologie voor huizenbouw aan te bieden

De firma Konsbud

De firma Konsbud houdt zich bezig met het ontwerpen en uitvoeren van bouwconstructies. Het bedrijf is in 2002 opgericht en is een onderneming met uitsluitend Pools kapitaal. Dankzij de jarenlange ervaring en de hoge kwaliteit van de diensten, wordt Konsbud beschouwd als een expert op de markt voor constructies uit gelijmd hout.

Tot 2012 heeft de firma 250 constructies uit gelijmd hout gebouwd en meer dan 450 projecten ontworpen. In 2006 heeft Konsbud samenwerking aangeknoopt met een van de oudste en grootste producenten van gelijmd hout ter wereld, de firma Hüttemann, en is zo tegelijkertijd ook de exclusieve verdeler van de firma in Polen geworden.

Een ander belangrijk moment in de geschiedenis van de firma Konsbud was het jaar 2010, toen de firma de innovatieve bouwtechnologie voor huizen uit gelijmd hout volgens het HBE-systeem (massieve houten constructies) heeft ingevoerd.

In 2011 heeft Konsbud zijn eigen, moderne productie- en kantoorgebouwen met een oppervlakte van meer dan 2600 m2 gebouwd.2.

Het grootste succes van de firma Konsbud is het Centrum voor Houtbewerking, het meest moderne centrum van dit type in de regio Pomorze Zachodnie (West-Pommeren). Het centrum past de allernieuwste houtbewerkingstechnologie toe: een vijfassenmachine met uitgebreide mogelijkheden om werkstukken langs alle kanten te bewerken. Dit laat toe om snel en uiterst precies (tot op 0,1 mm) te werken en het materiaal perfect af te werken.

Banner youtube

logo_konsbud.png

hbe_strona.png

konsbud_strona.png

cnc_strona.png

Logo innowacyjna gospodarka

Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego

"Dotacje na innowacje"
Inwestujemy w waszą przyszłość.

Logo unia europejska